informatie

ElsOp deze website kunt u van alles vinden over het werk, de optredens, diensten en spreekbeurten van Rob Favier. Samen met zijn vrouw Els zoekt hij steeds weer naar creatieve manieren om het Goede Nieuws onder woorden te brengen. Zij is al vele jaren zijn partner en mede-inspirator. Ook kunt u een kijkje nemen in de webshop waar u CD's, DVD's en boeken kunt bestellen. U kunt Rob boeken voor: Kerkdiensten/samenkomsten. Als spreker, maar veel leuker is de combinatie van spreken en zingen. Hij doet dan een soort "liedjespreek": stukje gesproken woord- bijpassend liedje-gesproken woord-bijpassend liedje enz. Rob wordt niet voor niets in de wandelgangen de "zingende" dominee genoemd... Ook kunt u Rob uitnodigen voor allerlei soorten optredens: bijv. gemeenteavonden, vrijwilligersbedankavonden, start- of slotweekend en nog veel meer. Zie ook de informatiepagina. Verder kunt u hem vragen voor het maken van reportages, schrijven van artikelen en alles waarin Rob zijn creativiteit meent kwijt te kunnen. Ook is er de mogelijkheid voor koren om samen met Rob een avond te verzorgen waarbij liedjes uit zijn repertoire uitgevoerd worden in een koorarrangement. Deze arrangementen worden kant en klaar aangeleverd en hoeven alleen maar ingestudeerd te worden.

CD RELEASE "NIET VANZELFSPREKEND"

flyer Releaseconcert

Samen met Els mijn vrouw, wil ik je heel graag uitnodigen aanwezig te zijn bij de release van mijn nieuwe album “Niet Vanzelfsprekend” op 15 juni a.s.  Het liefst zouden we jullie bij ons in de huiskamer ontvangen, maar dat gaat natuurlijk niet lukken. Het uitbrengen van een nieuw album is altijd weer een mijlpaal in mijn muziekloopbaan. Het is de vrucht van een poos nadenken, creatief zijn en vooral ook hard werken. Dat heb ik de afgelopen jaren met dubbel plezier gedaan. Dat komt omdat ik een bevoorrecht mens ben. Na de perikelen aan mijn hart begin september 2015 brak er een periode aan van goede gezondheid en des te meer energie. En daar ben ik heel dankbaar voor, want ik besef dat er eigenlijk niets vanzelfsprekend is in het leven. Het wordt een optreden met voltallige band, bestaande uit de volgende topmusici: Peter Favier toetsen, Jan Willem van Delft piano, Mark Dekkers bas, Steven Favier drums, Cor Mutsers akoestisch gitaar, Arend Jansen elektrisch gitaar en Paul van der Feen klarinet en saxofoon. Ook is er na afloop natuurlijk gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. En zo hoop ik jullie een gezellige, vrolijke en inhoudsvolle avond te mogen bezorgen. Het liefst zouden we het allemaal gratis doen, maar je begrijpt dat zo’n concert veel uitgaven met zich mee brengt. Daarom is met EventsForChrist, dat de avond organiseert, afgesproken om een bescheiden toegangsprijs te vragen van € 14,50 incl. reserveringskosten. Daarmee hopen we uit de kosten te komen. De kaarten zijn uitsluitend te bestellen via https://www.eventsforchrist.nl

Kortom: HEEL HARTELIJK WELKOM!

Uganda

Eind augustus 2017 maakte Rob een reis naar Uganda als ambassadeur van World Vision. Het was heel hoopvol om te zien hoe World Vision Uganda heel structureel werkt aan de leefomstandigheden van mensen.

Neem nu bijvoorbeeld Rose Mary. Zij is elf, maar omdat ze als klein kind malaria heeft gehad, kreeg ze een groeistoornis. Ze heeft het hoofd van een elfjarige, maar het lichaam van een kleuter. En ze heeft nog meer handicaps. Desondanks heeft World Vision ervoor gezorgd dat ze naar school kan. Er wordt heel veel geïnvesteerd in onderwijs zodat de kinderen misschien later beter voor zichzelf kunnen zorgen. Mocht je een kindje willen sponsoren, stuur dan een mail naar Rob.

Als je hier klikt, kun je nog foto's en filmpjes bekijken van een reis van Rob met zijn band naar Bangalore, India. Zij traden daar op namens en voor een organisatie die kinderen letterlijk van de vuilnisbelt plukt om ze kans op onderwijs te geven...

Om te lezen of te bekijken:

In het Friesch Dagblad van 22 april 2017 staat een groot interview met Rob over zijn veertigjarig jubileum. Klik hier om deel 1 en deel 2 te lezen!

Oudejaarstoespraak: In 2016 heeft Rob geen Oudejaarsconference gedaan, maar een toespraak met een dikke knipoog gehouden. Deze kun je hier bekijken.

De DVD Oudejaarsconference 2015 is helaas uitverkocht. Wilt u er nog wat fragmenten van bekijken? Klik dan hier voor Robs advies aan wielrenners, hier voor zijn mening over de veranderingen in de PKN en hier voor zijn kijk op de vluchtelingencrisis en alle vrijwilligers.

Het optreden van Rob op de Nederland Zingt Dag 2015, klik hier

Rob weer te gast in "Hour of Power". RTL5, 8.00-10.00 uur. Klik hier

In Nederland Zingt op zondag: https://www.youtube.com/watch?v=IIAWY2lify4

Optreden tijdens de Nederland Zingt Dag 2012: https://www.youtube.com/watch?v=9s-1EeKPbZU

Te gast bij Hour of Power 2012: https://www.youtube.com/watch?v=PlgXA8fdNuM
Een interview met Friesch Dagblad n.a.v. Zo Groen als gras in het Friesch Dagblad (mei 2013)

shop
Klik op een afbeelding voor meer informatie over het product.
nieuws
Interview Elisabethbode januari 2019

In januari stond in de Elisabethbode een interview met als titel Humor is de schokdemper van het leven. Lees hier het interview.

Lees meer
op de hoogte blijven?
agenda

25 mei 2019

Mijnsheerenland

26 mei 2019

Oostvoorne

9 juni 2019

Offingawier

15 juni 2019

Papendrecht

16 juni 2019

Vuren
ondersteun het werk van World Vision
Rob & Els Favier