Update Bangalore Project, 17 oktober 2011terug naar overzicht
Geschreven op dinsdag 18 oktober 2011

Bij deze weer een bericht uit India. Het gaat goed met ons allemaal. Helaas was het concert voor zaterdag gecancelled vanwege examens op het college. Ook de geplande kerkdienst op zondagochtend ging niet door. Omdat er voor maandag een toeristisch uitje was gepland (dat uiteraard niet uit de sponsorpot betaald wordt) was er opeens wat meer ruimte in het programma. Dat vonden we wel jammer, maar vanaf dinsdag kunnen we gelukkig volop aan de slag.

In zes dagen in ieder geval acht optredens, en daarnaast nog wat kleine ‘unplugged’ programma’s: één voor kinderen van 4 – 8 en wellicht één voor gehandicapte tieners. Ook zullen we in kleine groepjes een bezoek brengen aan een arm gezin.

Yuvalok Foundation, de organisatie waar we voor werken, heeft erg te lijden onder de economische crisis. Op een begroting van E 500.000 is er voor 2011 een tekort van 125.000. Dat is zorgelijk, want het zou bijzonder triest zijn als er beknot moet worden op dit fantastische werk. Vooral de ondersteuning vanuit de USA is nagenoeg stilgevallen. Als ik terug ben in Nederland wil ik er goed over nadenken wat we nog meer voor Yuvalok zouden kunnen doen op dit gebied.

Wordt vervolgd.

 Plaats reactiecaptcha


Reacties
op de hoogte blijven?
agenda

20 mei 2018

Opwekking

24 mei 2018

Puttershoek

25 mei 2018

Barendrecht

26 mei 2018

Sleen

3 juni 2018

Huizen
ondersteun het werk van World Vision
Rob & Els Favier