Update Bangalore Project, 15 oktober 2011terug naar overzicht
Geschreven op maandag 17 oktober 2011

Beste allemaal,

Bij deze ons eerste bericht. We zijn onder de indruk van de ontzettend hartelijke ontvangst door de mensen van Yuvalok Foundation en ook van al die lieve kindergezichten. Maar laat ik bij het begin beginnen: onze reis. Deze verliep zeer voorspoedig, en alle koffers en instrumenten kwamen ook onbeschadigd aan!

Onderweg van het vliegveld naar onze slaapplaatsen bij de Yuvalok  school keken wij onze ogen uit. Geluid, gekrioel, geur en temperatuur: dit is India. Veel tijd om uit te rusten hadden we niet, want na anderhalf uur moesten we al naar de concertplaats om een soundcheck te doen. Deze verliep niet geheel vlekkeloos, maar uiteindelijk lukte het Bart Jan om toch alles werkend te krijgen. Iedereen bleef erg vriendelijk, maar de mensen van het geluidbedrijf hadden soms nogal veel tijd nodig om dingen aan te sluiten etc.

Er waren nog meer bands  uit Bangalore zelf die ook een deel van het programma verzorgden. Bij de ingang stond een levensgrote poster van onze band, dus iedereen was erg nieuwsgierig naar die Hollanders. Vlak voordat we begonnen, vroeg de presentator of we iets korter konden spelen dan het uur dat ons was toebedeeld, omdat alles nogal was uitgelopen. Geen probleem, want op improviseren waren we al voorbereid.

Concertplaats 14 oktoberHet optreden verliep prima en de jongelui ( leeftijd rond de 20) moesten van tijd tot tijd smakelijk lachen om de grappen.  En met mijn bekende manier van afwisseling tussen grap en ernst was er volop gelegenheid om het evangelie te vertellen en het werk van Yuvalok Foundation te promoten.

Na een flinke nachtrust liep ik om 9 uur alweer buiten om de kinderen van de Yuvalokschool te ontmoeten. Ontroerend hoe ze, netjes in rijen staand, de dagopening beleefden. Een stukje uit de bijbel, zingen van een christelijk lied en natuurlijk het volkslied dat elke ochtend aan het begin van de dag wordt gezongen. Ook was er voor alle leerlingen een kom zevengranenpap, omdat de meesten thuis geen ontbijt krijgen.

Het is geweldig om hier weer te mogen zijn en ik moet u eerlijk bekennen dat ik de tranen al weer uit mijn ogen heb staan wrijven, omdat Yuvalok deze kinderen kansen geeft, die ze anders nooit zouden krijgen. HIeronder nog wat foto's. Wordt vervolgd!

Kinderen spelen bij de Yuvalok schoolEls met een paar kinderenPlaats reactiecaptcha


Reacties
op de hoogte blijven?
agenda

14 april 2022

Katwijk

15 april 2022

Scherpenzeel

23 april 2022

Zwolle

24 april 2022

's Gravenmoer

24 april 2022

Oud-Alblas
ondersteun het werk van World Vision
Rob & Els Favier