Update Bangalore Project- 26 oktober 2011terug naar overzicht
Geschreven op vrijdag 4 november 2011

Deze blog schrijf ik, terwijl ik weer achter mijn bureau in Groot-Ammers zit. Opeens is India weer heel ver weg, maar alles wat we beleefd hebben zit verankerd in onze ziel.

Ik keer nog even terug naar zondagochtend. Aangezien de afstanden enorm zijn In Bangalore moesten we een uur rijden naar de kerk waar we de dienst gingen verzorgen. Dit was een internationale gemeente met maar liefst 15 verschillende nationaliteiten. Vorige week waren we er als kerkgangers al te gast geweest, dus we wisten hoe de sfeer zou zijn. Het werd een heerlijke dienst, waarin de band de worship voor zijn rekening nam en ik mijn spreken/zingen blok verzorgde. Na afloop was er uitgebreid gelegenheid voor koffie en ontmoeting.

 

 

 's Avonds hadden we nog een dienst in een methodistengemeente. Ook hier was de sfeer warm en werd ons bezooek duidelijk door de kerkgangers gewaardeerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarna was het tijd voor het avondeten en het inpakken van de koffers. Om 00:30 uur zaten we in de bus op weg naar het vliegveld. En dan is het opeens voorbij. Iets waar we maanden naar toe geleefd hebben en waaraan we zeer veel uren voorbereiding hebben gehad. Afscheid nemen doet altijd pijn, maar we hebben Sam, Shoba en de andere medewerkers van Yuvalok Foundation in ons hart meegenomen. Bovendien is er nog heel wat denkwerk te verrichten hoe we hen kunnen helpen de financiële tekorten weg te werken. Maar eerst even een beetje uitrusten. De volkorenboterhammen in Nederland smaken weer geweldig, maar hebben wel een kleine aanslag gepleegd op onze magen. Verder moeten er nog heel wat uren nachtrust ingehaald worden en voor het a.s. weekend staan er weer vier optredens op de agenda.

Ik probeer de Engelse versies van mijn liedjes weer uit mijn hoofd te krijgen, wat nog niet mee valt. Maar ik hoop mijn taken hier weer te kunnen vervullen en ook mensen in Nederland te vertellen van de Liefde waar niets en niemand tegenop gewassen is!Plaats reactiecaptcha


Reacties
op de hoogte blijven?
agenda

14 april 2022

Katwijk

15 april 2022

Scherpenzeel

23 april 2022

Zwolle

24 april 2022

's Gravenmoer

24 april 2022

Oud-Alblas
ondersteun het werk van World Vision
Rob & Els Favier