informatie

ElsOp deze website kunt u van alles vinden over het werk, de optredens, diensten en spreekbeurten van Rob Favier. Samen met zijn vrouw Els zoekt hij steeds weer naar creatieve manieren om het Goede Nieuws onder woorden te brengen. Zij is al vele jaren zijn partner en mede-inspirator. Ook kunt u een kijkje nemen in de webshop waar u CD's, DVD's en boeken kunt bestellen. Tussen haakjes: Rob heeft in augustus 2015 een hartinfarct gehad, maar is daar méér dan volledig van hersteld: hij bruist weer van energie. Dus daar hoeft u het niet voor te laten. Ook niet voor de kosten: daar komen we altijd uit!

U kunt Rob boeken voor:

Kerkdiensten/samenkomsten: Als spreker, maar veel leuker is de combinatie van spreken en zingen. Rob wordt niet voor niets in de wandelgangen de "zingende" dominee genoemd...

Allerlei soorten optredens: voor voorbeelden zie de informatiepagina.

Het maken van reportages, schrijven van artikelen en alles waarin Rob zijn creativiteit meent kwijt te kunnen.

WILT U OP ROB STEMMEN?  Lees deze mail: "In EO Live heb je eerder dit jaar een cover van Amazing Grace gezongen. Aan deze covers hebben wij ook een soort verkiezing gehangen. Samen met Andries hebben wij als redactie een top 10 samengesteld van naar onze bescheiden mening de meest creatieve/unieke/mooie covers. En jouw zeer eigenzinnige cover staat erin! Samen met 9 anderen vul je de top 10. We hebben niet alleen naar kwaliteit maar ook naar originaliteit en creativiteit gekeken en op basis daarvan deze 10 covers uitgezocht. Op 24 december is er een speciale uitzending van EO Live, die in z’n geheel in het teken van Amazing Grace staat. Daarin maken we ook de top-3 bekend van de covers. Deze top 3 wordt samengesteld op basis van stemmen door het publiek.  Er kan gestemd worden via www.eo.nl/amazinggrace.  Daar kunt u ook Robs versie beluisteren. De verkiezing loopt tot en met volgende week woensdag, 14 december. 

Let op: JUBILEUMCONCERTEN! In 2017 is het veertig jaar geleden dat Rob voor het eerst op het podium stond als solist. Dit gaan we vieren! Events for Christ gaat om te beginnen twee concerten organiseren met Rob, begeleid doorzijn volledige band en in samenwerking met 'The Choir Company' o.l.v. Maarten Wassink. Er komt een projectkoor waar ook jij aan mee zou kunnen doen en er worden koorbewerkingen gemaakt van een aantal van Robs liedjes. Om alvast te noteren: 17 maart Breepleinkerk, van Malsenstraat, Rotterdam en 18 maart het Kruispunt, van Nesstraat 2, Alphen aan den Rijn.

OUDEJAARSTOESPRAAK: Op 31 december, om 23,30 uur zal Rob via Family7 het Nederlandse volk toespreken. Dit i.p.v.de jaarlijkse Oudejaarsconference. Het wordt een officiële toespraak met een hele grote knipoog...

Er zijn nog enkele exemplaren van de DVD Oudejaarsconference 2015 verkrijgbaar! Ruim 90 minuten plezier met een extra dimensie.... Wil je er wat fragmenten van bekijken? Klik dan hier voor Robs advies aan wielrenners, hier voor zijn mening over de veranderingen in de PKN en hier voor zijn kijk op de vluchtelingencrisis en alle vrijwilligers.

Ook hebben we nog een bijzonder aanbod: De DVD's van de Oudejaarsconferences 2014 en 2015 samen voor slecht € 17,-. + € 2,- verzendkosten. Goed voor bijna vier uur plezier met af en toe een traan. De DVD van de Oudejaarsconference 2013 is uitverkocht. 

Oudejaarsconference 2015U kunt de DVD 2015 of de verzameling bestellen op de volgende manier: Maak € 13,00 ( € 11,- + € 2,- verzendkosten) of 19,- ( € 17,- + € 2,- verzendkosten) over op NL79 INGB 0004 5938 76 t.n.v. Els Favier en mail uw adresgegevens naar info@robfavier.nl. Dan sturen wij de DVD toe zodra het geld op de rekening staat.

Foto: Jane Lasonder

Wil je ook een stukje zien van de Oudejaarsconference 2014, klik dan hier!  

Mocht je van een van Robs liedjes bladmuziek willen hebben, dan kun je dat via email aanvragen tegen kostprijs. 

Als u het optreden van Rob op de Nederland Zingt Dag 2015 wilt bekijken, klik dan hier

Op 22 februari 2015 was Rob weer te gast in "Hour of Power". RTL5, 8.00-10.00 uur. Klik hier om de uitzending te bekijken.

 

Cover Zo groen als grasNominatie beste album

Faviers nieuwste CD "ZO GROEN ALS GRAS" werd genomineerd voor een Zilveren Duif Award in de categorie beste album. Het album, waaraan zo'n achttien topmuzikanten hun medewerking hebben verleend, staat garant voor bijna een uur luistergenot. Rob Favier vat de inhoud van deze plaat kernachtig samen in het voorwoord" :Het is de zoektocht van een kleine mens in het enorme weiland van de wereld, waar hij blootgesteld wordt aan regen en wind, maar ook mag genieten van de warmte van een stralende zon. Die mens ben ik. Die mens ben jij. Telkens ontdek ik weer dat Gods liefde al mijn verwachtingen overtreft. Ik hoop nooit het punt te bereiken waarop ik me verbeeld dat ik het allemaal wel weet, want dat is het einde van de verwondering. Gelukkig voel ik me wat dat betreft nog steeds een beginneling, oftewel: Zo groen als gras.”

Bangalore 

Er is nog steeds aandacht voor de reis van Rob en Els naar Bangalore (India) in oktober 2011. Els in BangaloreSamen met band en technicus mochten ze daar een aantal concerten verzorgen in opdracht van Yuvalok Foundation. Berichten, foto's en films van deze indrukwekkende reis vindt u hier. Rechts ziet u Els in gesprek met een paar leerlingen van de school van Yuvalok.

Mocht u willen bijdragen aan het fantastische werk van Yuvalok Foundation, dan kunt u een gift overmaken op giro 1894980 t.n.v. St YuvalokChild. Door uw donatie kan een kind weer even kind zijn; spelen, leren en genieten van een warme maaltijd. Ontsnappen aan de armoede en dromen over een andere, betere toekomst. 

In de media

In Nederland Zingt op zondag: http://www.youtube.com/watch?v=IIAWY2lify4

Optreden tijdens de Nederland Zingt Dag 2012: http://www.youtube.com/watch?v=9s-1EeKPbZU

Te gast bij Hour of Power 2012: http://www.youtube.com/watch?v=PlgXA8fdNuM

Een interview met Friesch Dagblad n.a.v. Zo Groen als gras in het Friesch_Dagblad_16-5-2013.pdf
shop
Klik op een afbeelding voor meer informatie over het product.
nieuws
Interview Visie Jij en ik

In januari jl. stonden Els en Rob samen in Visie, het omroepblad van de Evangelische Omroep. Het was een interview in de serie "Jij en ik" waarin mensen die een relatie met elkaar hebben iets over elkaar vertellen. Klik hier om het te lezen!

Lees meer
op de hoogte blijven?
agenda

10 december 2016

besloten

11 december 2016

Rilland

17 december 2016

Nog onbekend

18 december 2016

Wemeldinge

19 december 2016

Krimpen a/d Lek
Rob & Els Favier


ondersteun het werk van World Vision