informatie

IEDEREEN EEN NIEUW JAAR GEWENST VOL MET ZEGEN!

Welkom! Op deze website kunt u van alles vinden over het werk, de optredens, diensten Elsen spreekbeurten van Rob Favier. Samen met zijn vrouw Els zoekt hij steeds weer naar creatieve manieren om het Goede Nieuws onder woorden te brengen. Zij is al vele jaren zijn partner en mede-inspirator. Ook kunt u een kijkje nemen in de webshop waar u CD's en boeken kunt bestellen. Bovendien kunt u hier de DVD aanschaffen van de eerste christelijke oudejaarsconference die Rob in 2013 heeft verzorgd in opdracht van Family 7. Zo bestelt u de DVD: Maak € 12,00 ( € 10,- + € 2,- verzendkosten) over op NL79 INGB 0004 5938 76 t.n.v. Els Favier en mail uw adresgegevens naar info@robfavier.nl. Dan heeft u de DVD binnen enkele werkdagen in huis. 


OUDEJAARSCONFERENCE 2014: 

Wat was het een feest op 19 december! Een bomvol theater met een geweldige sfeer! En dank je wel mensen voor de vele positieve reacties op de voorstelling en de televisieuitzending! Er komt een DVD van.

Het is mogelijk om nog voorstellingen van de oudejaarsconference te boeken bij jou op locatie. Neem daarvoor contact op met Els of Rob. Dit kan op korte termijn gerealiseerd worden.

Cover Zo groen als grasNominatie beste album

Faviers nieuwste CD "ZO GROEN ALS GRAS" werd genomineerd voor een Zilveren Duif Award in de categorie beste album. Het album, waaraan zo'n achttien topmuzikanten hun medewerking hebben verleend, staat garant voor bijna een uur luistergenot. Rob Favier vat de inhoud van deze plaat kernachtig samen in het voorwoord" :Het is de zoektocht van een kleine mens in het enorme weiland van de wereld, waar hij blootgesteld wordt aan regen en wind, maar ook mag genieten van de warmte van een stralende zon. Die mens ben ik. Die mens ben jij. Telkens ontdek ik weer dat Gods liefde al mijn verwachtingen overtreft. Ik hoop nooit het punt te bereiken waarop ik me verbeeld dat ik het allemaal wel weet, want dat is het einde van de verwondering. Gelukkig voel ik me wat dat betreft nog steeds een beginneling, oftewel: Zo groen als gras.”

Bangalore 

Er is nog steeds aandacht voor de reis van Rob en Els naar Bangalore (India) in oktober 2011. Els in BangaloreSamen met band en technicus mochten ze daar een aantal concerten verzorgen in opdracht van Yuvalok Foundation. Berichten, foto's en films van deze indrukwekkende reis vindt u hier. Rechts ziet u Els in gesprek met een paar leerlingen van de school van Yuvalok.

Mocht u willen bijdragen aan het fantastische werk van Yuvalok Foundation, dan kunt u een gift overmaken op giro 1894980 t.n.v. St YuvalokChild. Door uw donatie kan een kind weer even kind zijn; spelen, leren en genieten van een warme maaltijd. Ontsnappen aan de armoede en dromen over een andere, betere toekomst. 

In de media

In Nederland Zingt op zondag: http://www.youtube.com/watch?v=IIAWY2lify4

Optreden tijdens de Nederland Zingt Dag: http://www.youtube.com/watch?v=9s-1EeKPbZU

Te gast bij Hour of Power: http://www.youtube.com/watch?v=PlgXA8fdNuM

In een interview met Friesch Dagblad n.a.v. Zo Groen als gras in het Friesch_Dagblad_16-5-2013.pdf
shop
Klik op een afbeelding voor meer informatie over het product.
nieuws
op de hoogte blijven?
agenda

8 februari 2015

Vuren

22 februari 2015

Doorn

8 maart 2015

Capelle a/d Ijssel

15 maart 2015

Meerkerk

22 maart 2015

Bergambacht
Rob & Els Favier


ondersteun het werk van World Vision