informatie

Van harte welkom op mijn website! U kunt hier van alles vinden over mijn werk, mijn optredens, diensten en spreekbeurten. Ook kunt u een kijkje nemen in de webshop waar u mijn CD's en boeken kunt bestellen. 

De DVD van de eerste christelijke oudejaarsconference, die ik heb verzorgd in opdracht van Family 7, is nog leverbaar. Klik hier voor het infofilmpje en hier voor het tv interview over de oudejaarsconference.

De goedkoopste manier van bestellen is: Maak € 12,00 ( € 10,- + € 2,- verzendkosten) over op NL79 INGB 0004 5938 76 t.n.v. R. Favier en stuur een mail naar info@robfavier.nl met daarin uw adresgegevens. Dan sturen wij hem persoonlijk naar u toe!

Oudejaarsconference 2013Oudejaarsconference

Het was een luchtige voorstelling in een uitverkocht theater, waarin op vermakelijke wijze werd teruggeblikt op het jaar 2013. Beschouwingen werden afgewisseld met liedjes, begeleid door mijn live band. 


Cover Zo groen als grasMIjn nieuwe CD "ZO GROEN ALS GRAS" bevat 15 liedjes en is goed voor bijna een uur luistergenot. Ik schrijf zelf in het "voorwoord" :Het is de zoektocht van een kleine mens in het enorme weiland van de wereld, waar hij blootgesteld wordt aan regen en wind, maar ook mag genieten van de warmte van een stralende zon. Die mens ben ik. Die mens ben jij. Telkens ontdek ik weer dat Gods liefde al mijn verwachtingen overtreft.. Ik hoop nooit het punt te bereiken waarop ik me verbeeld dat ik het allemaal wel weet, want dat is het einde van de verwondering. Gelukkig voel ik me wat dat betreft nog steeds een beginneling, oftewel: Zo groen als gras.”

Er hebben zo’n achttien topmuzikanten hun medewerking verleend. De algehele muzikale leiding was in handen van Frans de Berg. De CD kreeg een nominatie voor een Zilveren Duif Award in de categorie beste album.

Bangalore 

Er is nog steeds aandacht voor een reis die ik in oktober 2011 met band, technicus en mijn vrouw Els mocht maken naar Bangalore in India. Daar mocht ik een aantal concerten geven in opdracht van Yuvalok Foundation. U kunt alle berichten, foto's en films nog bekijken door hier te klikken.

Mocht u willen bijdragen aan het fantastische werk van Yuvalok Foundation, dan kunt u een gift overmaken op giro 1894980 t.n.v. St YuvalokChild. Ik kan u verzekeren: het geld komt 100% terecht waar het hoort!

Belangrijk beeldmateriaal van Rob en recente interviews:

In Nederland Zingt op zondag: http://www.youtube.com/watch?v=IIAWY2lify4

Optreden op de Nederland Zingt Dag 2012: http://www.youtube.com/watch?v=9s-1EeKPbZU

Te gast bij Hour of Power: http://www.youtube.com/watch?v=PlgXA8fdNuM

...en andere videos op youtube.

Interview met Friesch Dagblad n.a.v. Zo Groen als gras, Pinksteren 2013 Friesch_Dagblad_16-5-2013.pdf
shop
Klik op een afbeelding voor meer informatie over het product.
nieuws
interview Maandblad Reveil

Dit is een interview in het onafhankelijke christelijke maandblad 'Reveil' . Het artikeltje aan het einde van pag 3 over Ovaluatie hoort hier niet bij en voor de inhoud daarvan voel ik me niet verantwoordelijk. Klik hier voor pag 1,  hier voor pag 2 en  Lees meer

op de hoogte blijven?
Winkelmandje
agenda

27 april 2014

Puttershoek

9 mei 2014

Assen

10 mei 2014

Leeuwarden

11 mei 2014

Rotterdam

18 mei 2014

Harmelen
Rob Favier


ondersteun het werk van World Vision